Ši šalta pomidorų sriuba su kefyru yra paprastai pagaminama, gaivi ir gardi. Joje puikiai dera kiek netikėti ingredientai – kefyras ir pomidorai.
Šios sriubos gaminimas yra išties paprastas. Pomidorus reikia supjaustyti ir kartu su kefyru, krapais sutrinti iki tyrės. Jo galima pilti kiek daugiau, arba mažiau. Įberti druskos pagal skonį. Geriausia šią sriubą palaikyti šaldytuve, kad ji būtų vėsi.
Šalta pomidorų sriuba su kefyru gali būti patiekiama viena arba su šviesia duona.
Kaip pasigaminti šaltą pomidorų sriubą su kefyru
Porcijų skaičius: 4
1 porcijos maistinė vertė: 73 kcal, angliavandenių 9,9 g, riebalų 2,4 g, baltymų 4,1 g
Paruošimo laikas: 10 min.
Ingredientai
- 500 g pomidorų
- 250 ml kefyro
- saujos šviežių krapų, susmulkintų
- žiupsnelio druskos
- Pomidorus stambiai supjaustyti.
- Visus ingredientus sutrinti maisto smulkintuvu iki tyrės. Palaikyti šaldytuve apie 30 min. Patiekti su šviesia duona.
0 Komentarai
Seniausi