Skip to content

Dešrelių troškinys su kopūstais – skanus ir pigus patiekalas

Dešrelių troškinys
Pasidalinkite sriubyte su mama:

Dešrelių troškinys su kopūstais – greitai ir paprastai pagaminamas patiekalas, draugiškas jūsų piniginei. Kas sugalvojo, kad dešreles galima valgyti tik su pomidorų padažu ir duona? Jas galima patiekti gerokai įdomiau – su daug daržovių, maistingiau ir sočiau. Dešreles galite naudoti tiek jau virtas, tiek dar šviežias. Tik pastarąsias reikės troškinti ilgiau. Mes naudojome virtas kepamasiąs dešreles, kurias keptuvėje paskrudinome.

Dešrelių troškinį galite patiekti su duona ar su virtomis bulvėmis, grikiais. Taip pat puikiai tiks ir šviežios, marinuotos daržovės.

Dešrelių troškinys

Kaip pagaminti dešrelių troškinį su kopūstais?

Iš pradžių kopūstus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ant neaukštos–vidutinės kaitros. Sudėkite svogūną, morką ir pakepinkite keletą minučių.

Tada sudėkite kopūstą ir pakepinkite kelias minutes. Supilkite sultinį, supilkite pomidorų padažą, viską užkaiskite, tada sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie 20 min. ar kol kopūstai bus minkšti.

Supjaustykite dešreles ir jas atskiroje keptuvėje pakepinkite, kol lengvai apskrus. Jas sudėkite į keptuvę su kopūstais ir dar kelias minutes patroškinkite. Į troškinimo pabaigą suberkite kmynus,krapus, įberkite druskos, juodųjų pipirų pagal skonį.

Kiti receptai su dešrelėmis:

Dešrelių troškinio ingredientai
Morkų pakepinimas
Troškinys su kopūstais
Troškinys su daržovėmis
Dešrelės su daržovėmis
Keptos dešrelės
Dešrelių troškinys su kopūstais
Dešrelės su kopūstais

Dešrelių troškinys su kopūstais

  • Porcijų skaičius: 4
  • 1 porcijos maistinė vertė: 235 kcal, angliavandenių 15,2 g, riebalų 15,4 g, baltymų 11,3 g
  • Paruošimo laikas: 35 min.

Ingredientai:

  • 250 g (1 pakuotės) virtų kepamųjų dešrelių su vištiena
  • 600 g baltagūžio kopūsto
  • 1 morkos, sutarkuotos burokine tarka
  • 1 svogūno
  • 2 valg. š. pomidorų padažo
  • 400 g daržovių ar vištienos sultinio
  • saujelės krapų, susmulkintų
  • 1 arbat. š. kmynų
  • šlakelio alyvuogių aliejaus kepimui

Gaminimas:

  1. Kopūstus smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ant neaukštos–vidutinės kaitros. Sudėkite svogūną, morką ir pakepinkite keletą minučių.
  2. Sudėkite kopūstą ir pakepinkite kelias minutes. Supilkite sultinį, supilkite pomidorų padažą, viską užkaiskite, tada sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie 20 min. ar kol kopūstai bus minkšti.
  3. Supjaustykite dešreles ir jas atskiroje keptuvėje pakepinkite, kol lengvai apskrus.
  4. Jas sudėkite į keptuvę su kopūstais ir dar kelias minutes patroškinkite. Į troškinimo pabaigą suberkite kmynus,krapus, įberkite druskos, juodųjų pipirų pagal skonį.
5 1 balsas
Straipsnio vertinimas
5 1 balsas
Straipsnio vertinimas
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai įvertinti
Inline Feedbacks
Rodyti visus komentarus
Pasidalinkite sriubyte su mama:
5 1 balsas
Straipsnio vertinimas
guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai įvertinti
Inline Feedbacks
Rodyti visus komentarus